Passaport del Petit Comerç

De forma paral·lela al llançament del Portal Comercial de l’Ajuntament d’Eivissa s’impulsa la campanya del Passaport del Petit Comerç d’Eivissa.

Aquesta campanya, amb el lema: “Petit comerç: innovació i tradició”, té l’objectiu d’incentivar el consum als establiments integrats al Portal Comercial oferint diversos premis en funció de la disponibilitat.

Es vol incentivar que més comerços del municipi hi participin.

Aquesta i altres campanyes impulsades per la Regidoria de comerç s’anunciaran i s’integraran a la Plataforma PORTAL COMERCIAL EIVISSA, per tal motiu es farà difusió a tots els comerços i serveis de Vila per que s’hi adhereixin i obtenguin visibilitat i avantatges.

Entre els regals que es donaran trobam una bossa de la marca «K de Kose» commemorativa de l’aniversari de la Confraria de Pescadors de l’Illa d’Eivissa, una de les diverses peces d’artesania realitzades per artesans amb taller a l’Illa d’Eivissa i una de les NFT de les col·leccions «podenks» o «pagesas random».

Suma el teu Comerç o Servei

Per accedir als regals s’han de realitzar 6 compres d’almenys 25 euros a diferents establiments del Portal Comercial i obtenir el segell al passaport. I almenys 1 d’aquests establiments ha d’estar entre els 8 comerços situats a l’Avinguda Isidor Macabich que ja estan participant alPORTAL COMERCIAL EIVISSA.

Suma el teu Comerç o Servei

Descobreix i connecta’t amb potencials clients.

Omple el Formulari

Necessitarem la informació rellevant de la teva empresa.

Fitxa de Comerç Activa

Troba en el nostre directori de serveis, el que necessites!

Major Visibilitat

Directori de comerços i serveis més ampli d’Eivissa